MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καταστροφικό το Safe Pass… πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα είχαμε προβλέψει στην εστίαση»

Advertisement

Sponsored by exness

«Καταστροφικό Σαββατοκύριακο… πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα είχαμε προβλέψει» λέει ο ΓΓ ΠΑΣΙΚΑ στη CT – Αναμένουν διαφοροποίηση αποφάσεων στο Υπουργικό της Τετάρτης – Μείωση κύκλου εργασιών, εργαζόμενοι αρνούνται να αναλάβουν τον έλεγχο, σημείωσε – Όσα αναφέρει ο Φάνος Λεβέντης στη Cyprus Times

Του Γιώργου Βήχα

Advertisement

Καταστροφικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αναφέρουν οι ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής αναφορικά με την πρόνοια του Safe Pass που τέθηκε σε ισχύ από την περασμένη Παρασκευή.

«Υπήρξαν πολύ περισσότερα προβλήματα από όσα είχαμε προβλέψει» ανέφερε ο ΓΓ του ΠΑΣΙΚΑ.

Μιλώντας στη Cyprus Times,  ο κ. Φάνος Λεβέντης ανέφερε πως δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που ο έλεγχος ήταν πρακτικά αδύνατος.

«Το αρνητικό της κατάστασης ότι κάποιοι είχαν μείωση κύκλου εργασιών ακόμη και 60%» μας είπε.

Ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως υπήρξαν και εργοδοτούμενοι που αρνούνται να αναλάβουν την ευθύνη για τον έλεγχο, υπό τον κίνδυνο καταγγελίας και προστίμου.

«Το έργο των επιχειρηματιών έγινε άδικα πιο δύσκολο, είναι εντελώς αχρείαστη η πρόνοια» τόνισε. «Η Αστυνομία μπορεί να ελέγξει με τρόπο αποτελεσματικό, δεν χρειάζεται να υπάρχει αστυνομικός έξω από κάθε κέντρο αναψυχής, όπως μας λένε» υπογράμμισε.

Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι υπάρχει τρόπος να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα ώστε να υπάρχει ανάμεσα σε επιχειρηματίες-πολίτες έλεγχος και αστυνόμευση με ίσο και ακριβοδίκαιο τρόπο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για ενδεχόμενα μέτρα αντιδράσεων, ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως τα μέλη του ΠΑΣΙΚΑ ελπίζουν σε διαφοροποίηση αποφάσεων την Τετάρτη όταν και θα συνεδριάσει εκ νέου το Υπουργικό Συμβούλιο.

«Έχουμε πάρει αποφάσεις τις οποίες θα κοινοποιήσουμε σε διάσκεψη τύπου και αναμένουμε», είπε.

Καταλήγοντας ο κ. Λεβέντης σημείωσε πως από σήμερα, όλος ο ενεργός πληθυσμός της χώρας που δεν είναι εμβολιασμένος, θα προβαίνει σε έλεγχο ανά 72 ώρες, επιπλέον όσοι νόσησαν δεν χρειάζονται έλεγχο. «Από τη στιγμή που ισχύουν αυτά ποια η ανάγκη της πρόνοιας;» διερωτήθηκε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network