MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταρτισμένο προσωπικό και εμφιαλωμένο νερό από τον Δήμο Λάρνακας στις πληγείσες περιοχές (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Kαταρτισμένο προσωπικό και μεγάλη ποσότητα εμφιαλωμένου νερού, απέστειλε ο Δήμος Λάρνακας στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της ορεινής Λάρνακας.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο Δήμος Λάρνακας από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά έθεσε τα συνεργεία του σε ετοιμότητα αναμένοντας οδηγίες για βοήθεια. Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα με τον Συντονιστικό Κέντρο, ζητήθηκε και αποστάληκε από χθες Σάββατο 3 Ιουλίου ένα από τα βυτιοφόρα του Δήμου με καταρτισμένο προσωπικό».

Advertisement

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ

Επίσης «σε επικοινωνία που είχε σήμερα ο Ανδρέας Βύρας με τον Επίτροπο του Πολίτη Παναγιώτη Σεντώνα, ο Δήμος Λάρνακας μερίμνησε για αποστολή μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού στο Συντονιστικό Κέντρο για το προσωπικό πρώτης γραμμής, αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Παράλληλα, ο Δήμαρχος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Επίτροπο για σχετική ενημέρωση σε περίπτωση που χρειαστεί να καλυφθούν οι όποιες έκτακτες ανάγκες προκύψουν».

Σε μια τέτοια περίπτωση, προστίθεται στην ανακοίνωση «ο Δήμος Λάρνακας θα ενημερώσει και τους δημότες για να συνεισφέρουν και αυτοί με τη σειρά τους».

Επίσης «όσον αφορά την έμψυχη βοήθεια και την οργάνωση εθελοντικών ομάδων, ο Υπεύθυνος της Πυροσβεστικης Υπηρεσίας στο Συντονιστικό Κέντρο, ανέφερε στο Δήμαρχο Λάρνακας ότι, στην παρούσα φάση δεν χρειάζεται να προσέλθει κανένας στη περιοχή, γιατί ενόσω η πυρκαγιά μαινεται η κατάσταση κρίνεται πολύ επικίνδυνη και η κατάσβεση είναι έργο μόνο εμπείρου προσωπικού».

Ο Δήμος Λάρνακας εκφράζει ευχαριστίες «στους δημότες που επικοινωνούν για να βοηθήσουν εθελοντικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς» σημειώνοντας πως «στην παρούσα φάση δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι τέτοιο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network