MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγέλθηκε για παραβίαση άτομο με νοητική αναπηρία… Οδηγίες Αρχηγού για άμεση διερεύνηση

Advertisement

Sponsored by exness

Καταγγέλθηκε για παραβίασαη άτομο με νοητική αναπηρία – Οδηγίες Αρχηγού για άμεση διερεύνηση – Το εξώδικο θα σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα με εισήγηση για απόσυρση

Την έντονη αντίοδραση του Αρχηγού Αστυνομίας προκάλεσε καταγγελία για παραβίαση των διαταγμάτων εναντίον ατόμου με νοητική αναπηρία.

Advertisement

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τη βουλευτή του ΑΚΕΛ Σκεύη Κουκουμά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, μόλις ήρθε στην αντίληψη του Αρχηγού Αστυνομίας, ζήτησε άμεση διερεύνηση του περιστατικού. Μετά τη σχετική διερεύνηση, ο κ. Μιχαηλίδης, έδωσε οδηγίες όπως η σχετική καταγγελία (εξώδικο), τηρουμένων των διαδικασιών, αποσταλεί άμεσα στο Αρχηγείο Αστυνομίας και ακολούθως, στο Γενικό Εισαγγελέα με εισήγηση για απόσυρση της.

Όσο αφορά το ύψος του εξώδικού πρόστιμου ο Υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού σύμφωνα με το ισχύον διάταγμα, αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνει τα €150, μέχρι και τη σχετική ψήφιση της τροποποίησης για αύξηση στα €300. Στο παρών στάδιο, δεν τίθεται θέμα να πληρωθεί εξώδικο πρόστιμο από τον οποιοδήποτε πολίτη, πέραν των €150.

Η Αστυνομία, αντιλαμβάνεται τις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας και με συναίσθημα κοινωνικής ευθύνης αλλά και ευαισθησίας προς τον κάθε πολίτη, συνεχίζει την εφαρμογή των σχετικών διαταγμάτων που αφορούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο και θα επιδεικνύει αυστηρότητα εκεί που πρέπει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network