MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγέλθηκαν 45 άτομα για εκκλησιασμό στο Αβδελλερό την Ανάσταση. Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Εντοπιστήκαν και καταγγέλθηκαν πιστοί που εκκλησιάστηκαν στο Αβδελλερό την Ανάσταση – Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία – Στο μικροσκόπιο τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να οδηγηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο 45 πιστοί που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής από την αστυνομία, να συμμετέχουν στην αναστάσιμη λειτουργία σε εκκλησία στο Αβδελλερό της επαρχίας Λάρνακας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Παρά τα διατάγματα που εξέδωσε η Κυβέρνηση για τον κορωνοϊό, δεκάδες πιστοί καταγράφηκαν σε βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου να εκκλησιάζονται και να συνωστίζονται σε εκκλησία στο Αβδελλερό.

Μετά τις έρευνες της αστυνομίας σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times έχουν καταγγελθεί 45 άτομα, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες να εντοπιστούν και άλλα πρόσωπα.

Παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της Αστυνομίας και τις απαγορεύσεις της Κυβέρνησης για μετακινήσεις και παρουσία των πιστών στις εκκλησίες, κάποιοι φαίνεται ότι αγνόησαν τα μέτρα και κάλεσαν τους πιστούς να παραστούν στις λειτουργίες για το Πάσχα, κάτι που η αστυνομία δεν θα ανεχθεί όπως ανέφερε αρμόδια αστυνομική πηγή στην Cyprus Times.

Με την ολοκλήρωση των ερευνών από πλευράς αστυνομίας αρκετές από τις υποθέσεις που αφορούσαν εκκλησιασμούς παρουσία πιστών εν μέσω καραντίνας, θα οδηγηθούν στην Νομική Υπηρεσία για περαιτέρω οδηγίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network