MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία στη CT: 6 χρόνια στα δικαστήρια η υπόθεση θανάτου γυναίκας από τη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Κραυγή απόγνωσης 6 χρόνια μετά το θάνατο γυναίκας στη Λάρνακα – Ζητούν δικαίωση οι συγγενείς από το 2016 – Τι καταγγέλλει η οικογένεια στη Cyprus Times

Εδώ και 6 χρόνια οικογένεια στη Λάρνακα παλεύει να δικαιωθεί μετά το θάνατο της 67χρονης Αντρούλλας Χαραλάμπους, που όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της στη Cyprus Times, πήγε το 2016 για μία απλή επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο της πρωτεύουσας και τελικά απεβίωσε. Σημειώνεται ότι η αδικοχαμένη γυναίκα δεν είχε οποιοδήποτε ιατρικό ιστορικό.

Advertisement

Ο Γολγοθάς της οικογένειας Χαραλάμπους ξεκίνησε από τον Ιανουάριο του 2016 όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για μία απλή κολονοσκόπηση. Ένα μήνα μετά, σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης, αμέλειας, η γυναίκα υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου και άφησε την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

6 χρόνια παλεύουν για δικαίωση στα δικαστήρια

Η οικογένεια 6 χρόνια μετά εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την καθυστέρηση στην επίδοση κατηγορητηρίων, καθώς και εκδίκασης της υπόθεσης, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να ησυχάσουν μετά το θάνατο της.

«Διερωτόμαστε και ζητάμε απαντήσεις ποιες είναι οι αόρατες δυνάμεις της καθυστέρησης και οι λόγοι της καθυστέρησης να απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά και η γρήγορη εκδίκαση της υπόθεσης. Υπήρξε θεωρούμε σοβαρή καθυστέρηση να προσαχθούν κατηγορίες στους εμπλεκόμενους γιατρούς, καθώς και στην ιδιωτική κλινική της επαρχίας Λευκωσίας» καταγγέλλει η οικογένεια.

Η ζωή μας, όπως λέει η κόρη της στη Cyprus Times, έχει σταματήσει από το 2016, τονίζοντας ότι αυτές οι υποθέσεις πρέπει αμέσως να εκδικάζονται και να οδηγούνται ενώπιον της δικαιοσύνης.

«Ευελπιστούμε να υπάρξει δικαιοσύνη σ’ ένα δημοκρατικό κράτος και όποιος έχει ευθύνη να πληρώσει. Αν χρειαστεί να αλλαχθεί και το νομικό πλαίσιο σε τέτοιες υποθέσεις, που αν ήταν στο εξωτερικό ήδη κάποιοι θα ήταν στην φυλακή» τονίζει η κ.Χαραλάμπους.

Η υπόθεση εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ενώ κατηγορούμενη είναι αναισθησιολόγος που συμμετείχε στην εξέταση κολονοσκόπησης της Αντρούλλας Χαραλάμπους, αντιμέτωπη με την κατηγορία της αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network