MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία-σοκ από μητέρα ότι ο γιος της κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του

Advertisement

Sponsored by exness

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού δημοτικού από μεγαλύτερους συμμαθητές του – Καταγγελία της μητέρας πριν τρεις εβδομάδες – Το παιδί υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση και παρακολουθείται από ψυχολόγο – Αρνείται να πάει στο σχολείο

Advertisement

Υπόθεση σοκ έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αφορά καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή δημοτικού από μεγαλύτερους συμμαθητές του.

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha Κύπρου στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε, μητέρα προχώρησε σε καταγγελία πριν τρεις εβδομάδες που αφορούσε σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού της στις τουαλέτες του δημοτικού.

Η αλλαγή της συμπεριφοράς του παιδιού έκανε τη μητέρα να αναρωτηθεί αν συνέβαινε κάτι, μαθαίνοντας από το παιδί της για το περιστατικό και προχωρώντας στη συνέχεια στην καταγγελία.

Το παιδί υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο, παρακολουθείται από ψυχολόγο ενώ δεν κατέστη δυνατό μέχρι τώρα να δώσει κατάθεση ενώ αρνείται να πάει στο σχολείο του.

Το Υπουργείο Παιδείας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και προχώρησε σε ενδεδειγμένες ενέργειες ενώ περιμένει τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network