MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία σε βάρος δασκάλου στη Λεμεσό ότι επιτέθηκε σε 9χρονο μαθητή

Advertisement

Sponsored by exness

Καταγγελία σε βάρος δασκάλου Δημοτικού Σχολείου στη Λεμεσό – 9χρονος ισχυρίζεται ότι κινήθηκε προς το μέρος του απειλητικά με αποτέλεσμα να πέσει προς τα πίσω και να χτυπήσει – Προέβη σε καταγγελία ο παππούς του

Advertisement

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό 9χρονου μαθητή που φοιτά σε Δημοτικό Σχολείο της Λεμεσού, ο δάσκαλος του αφού πρώτα του έκανε παρατήρηση -και αφού ο ίδιος ο μαθητής αντέδρασε λεκτικά- ακολούθως ο δάσκαλος κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα στην προσπάθεια του να τον αποφύγει να πέσει προς τα πίσω και να χτυπήσει.

Σε σχετική καταγγελία προέβη στην Αστυνομία ο παππούς και κηδεμόνας του 9χρονου, αναφέροντας ότι ο δάσκαλος επιτέθηκε στον μαθητή.

Ο 9χρονος Τουρκοκύπριος μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των Πρώτων Βοηθειών καθώς έφερε εκδορά στο κεφάλι, χωρίς το τραύμα του να εμπνέει την οποιαδήποτε ανησυχία.

Ο μαθητής βρίσκεται αυτή την ώρα στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού όπου αναμένεται να του ληφθεί οπτικογραφημένη κατάθεση σε σχέση με το συμβάν σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ και ο δάσκαλος αναμένεται να ανακριθεί.

Ο 9χρονος αναμένεται να εξεταστεί και από ιατροδικαστή στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network