MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία μητέρας ότι έδιωξαν ημιλιπόθυμο τον 9χρονο γιο της από το Νοσοκομείο Λεμεσού. Πως απαντά ο ΟΚΥπΥ (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δημόσια καταγγελία για την Διεύθυνση των Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού εξαπέλυσε μητέρα – Έδιωξαν το παιδί της επειδή το αξιολογήσαν ως μη έκτακτο περιστατικό ισχυρίζεται η ίδια

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η μητέρα του παιδιού σε ανάρτηση της στο διαδίκτυο, μετέφερε τον 9χρονο γιο της στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ωστόσο όπως ισχυρίζεται, τους έδιωξαν καθώς το ιατρικό προσωπικό μετά από εξέταση του ανήλικου, έκρινε πως είναι περιστατικό που εμπίπτει στα καθήκοντα του προσωπικού ιατρού (παιδιάτρου).

Advertisement

Η μητέρα μετρά και την άρνηση να περιθάλψουν το παιδί της, το μετέφερε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο οπού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως εισήχθη για νοσηλεία και επίβλεψη λόγω  του γεγονότος ότι ήταν αφυδατωμένο.

Ζήτησε διερεύνηση ο ΟκΥΠΥ

Ερωτηθείς για τον όλο χειρισμό της κατάστασης ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟκΥΠΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου ανέφερε στη Cyprus Times, πως υπάρχει συγκεκριμένο πρωτόκολλο σε ότι αφορά τις Πρώτες Βοήθειες.

Όπως μας ανέφερε, πριν κάποιος ασθενής εισαχθεί στις Πρώτες Βοήθειες αξιολογείται από το νοσηλευτικό προσωπικό, για την κατάσταση του. Όταν δεν πρόκειται για περιστατικά που κινδυνεύει άμεσα η ζωή του ασθενή ή για περιστατικά που δεν είναι σοβαρά, τότε παραπέμπονται στον προσωπικό ιατρό.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του ανήλικου στην Λεμεσό, ο κ. Χαριλάου μας ανάφερε πως κάτι τέτοιο έγινε και εδώ, ωστόσο σημείωσε πως από μέρους του ΟκΥΠΥ έχει ζητηθεί διερεύνηση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αυτούσια η καταγγελία της μητέρας:

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network