MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία για γηροκομείο στη Λεμεσό. Τραυματίστηκε ηλικιωμένη και δεν τους ενημέρωσαν λένε οι συγγενείς (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού ηλικιωμένη ένοικος στέγης στη Λεμεσό – Καταγγέλλουν αδιαφορία και μη ενημέρωση για τον τραυματισμό της οι συγγενείς της – Ενήμερο το Γραφείο Ευημερίας και Εργασίας  

Advertisement

Στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον τραυματισμό συγγενικού τους προσώπου αποτάθηκαν χθες, γιος και νύφη ηλικιωμένης ενοίκου σε γηροκομείο της Λεμεσού.

Όπως πληροφορούμαστε, με την καταγγελία τους ισχυρίζονται πως η ηλικιωμένη μητέρα τους έπεσε στο έδαφος τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα ανέφεραν στην καταγγελία, οι υπεύθυνοι του γηροκομείου δεν τους ενημέρωσαν άμεσα για τον τραυματισμό της. Επισημαίνουν δε, πως υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στη μεταφορά της ηλικιωμένης γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στην Cyprus Times, πως το όλο θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση ενώ μας επισημάνθηκε ότι ενημερώθηκε άμεσα και το Γραφείο Ευημερίας αλλά και το Γραφείο Εργασίας για διερεύνηση του περιστατικού.

Όπως μας αναφέρθηκε, η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και η κατάστασης της υγείας της δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Οι φωτογραφίες της ηλικιωμένης με σχετική ανάρτηση, μέσω της οποίας καταγγέλλεται το συμβάν, έχουν δημοσιευθεί σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network