MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγγελία για δωροδοκία «βουλευτή» στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Για καταγγελία στην «αστυνομία» κατά του «βουλευτή» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας και πρώην «υπουργού εσωτερικών» Ζίγια Όζτουρκλερ για δωροδοκία μίλησε από το βήμα της «βουλής» η «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος, Ντογούς Ντεργιά

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η «Οζγκιούρ Γκαζέτε Κίπρις» γράφει ότι η Τ/κ πολιτικός υποστήριξε ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό το γεγονός ότι ο κ. Όζτουρκλερ θα προεδρεύσει της «κοινοβουλευτικής επιτροπής» για τα «πανεπιστήμια» στα κατεχόμενα.

Advertisement

Η κ. Ντεργιά αναφέρθηκε και σε άλλα ονόματα της τ/κ ηγεσίας και «κυβέρνησης», το όνομα των οποίων στο παρελθόν βρέθηκε στο επίκεντρο υποθέσεων διαφθοράς.

Σημειώνεται ότι σε μια νεότερη εξέλιξη για το ίδιο ζήτημα, σύμφωνα με πληροφορίες από τα τ/κ ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Όζτουρκλερ παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν είχε συνάντηση με ένα στέλεχος της διοίκησης ενός «πανεπιστημίου» σε ένα χώρο στάθμευσης ενός εστιατορίου στα κατεχόμενα. Σύμφωνα με τον Τ/κ πολιτικό, στο περιθώριο αυτής της συνάντησης, παρέλαβε βιβλία και όχι χρήματα, όπως αφήνει να εννοηθεί η κ. Ντεργιά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network