MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταιγίδες σε όλη την Κύπρο! Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Χειμωνιάτικο το σκηνικό σε ολόκληρη την Κύπρο – Βροχές και καταιγίδες από το βράδυ της Παρασκευής – Η μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση συστήνοντας την προσοχή του κοινού – Ισχύει μέχρι την Κυριακή – Η πρόβλεψη για τον καιρό τις επόμενες ημέρες

Advertisement

Με συμπληρωματική ανακοίνωση της η Μετεωρολογική Υπηρεσία σημάνει κίτρινο συναγερμό για τον καιρό. Συγκεκριμένα από της 6:00 το πρωί και για 24 συνολικά ώρες το κοινό πρέπει να είναι προσεκτικό και να ενημερώνει για τις καιρικές συνθήκες, αφού δυνατό η βροχή να υπερβαίνει τα 55mm.

screenhunter_1810-mar-11-09-11

ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Να είσαι ενήµερος για την δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πληµµύρας σε µικρό αριθµό περιουσιών και προβληµάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. ∆ύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισµένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου. 

Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο του καιρού  βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο ο καιρός κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι έντονα.  Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιόνι ή χιονόνερο.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, μέτριοι 4  μποφόρ,  για να καταστούν σύντομα κυρίως νοτιοδυτικοί,  μέτριοι μέχρι ισχυροί 4  με 5 μποφόρ και στα προσήνεμα,  μέχρι πολύ ισχυροί 6  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη παροδικά μέχρι κυματώδης.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17  βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 5  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Και το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός κυρίως συννεφιασμένος ενώ τοπικά αναμένονταν βροχές και πιθανό καταιγίδα.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί,  γενικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ και παροδικά μέχρι ισχυροί 5  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 13  στα παράλια και στους 4  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την ∆ευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος,  ενώ αργότερα πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές κυρίως στα ορεινά.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο από την ∆ευτέρα.

Η αστυνομία με συνεχείς ανακοινώσεις ενημερώνει τους οδηγούς για την κατάσταση στο οδηγό δίκτυο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network