MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταιγίδες και χαμηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες

Advertisement

Sponsored by exness

Καταιγίδες και χιόνια θα παρατηρούνται μέσα στο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίες, ενώ οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε χαμηλά επίπεδα.

Advertisement

Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή της Κύπρου.

Απόψε θα εμφανίζονται κατά διαστήματα νεφώσεις, κυρίως στη μέση και ανώτερη ατμόσφαιρα. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια μέχρι μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και στον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στην περιοχή του Τροόδους θα σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 17 στα παράλια και στους 6 στις ψηλότερες ορεινές περιοχές.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί έως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια μέχρι ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα θα εμφανίζονται κατά διαστήματα νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε χαμηλότερα για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal