MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταιγίδες και χαλάζι σήμερα. Χαλάει για τα καλά ο καιρός

Advertisement

Sponsored by exness

Για τα… καλά θα χαλάσει σήμερα ο καιρός καθώς σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα θα παρατηρηθούν μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χαλαζόπτωση.

Advertisement

Αναλυτικά το δελτίο καιρού της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας:

Ασταθής αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας είναι δυνατό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί, για να καταστούν σταδιακά µέχρι το απόγευµα, νοτιοδυτικοί ως δυτικοί γενικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και το απόγευµα παροδικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό γύρω στους 25 στα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network