MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταιγίδες και άνεμοι σε αρκετές περιοχής της Κύπρου-Η κατάσταση στο Τρόοδος. Δείτε εικόνες

Advertisement

Sponsored by exness

Καταιγίδες, ισχυρή βροχόπτωση και ανέμοι σε διάφορες περιοχές της Κύπρου – Δείτε εικόνες από αρκετές επαρχίες και τα φαινόμενα που επικρατούν – Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για σήμερα – Η κατάσταση στο Τρόοδος μέχρι αυτή την ώρα

Άρχισαν νωρίς το πρωί σήμερα οι πρώτες καταιγίδες σε αρκετές περιοχές…

Advertisement

Σύμφωνα με τις δεκάδες αναρτήσεις χρηστών στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» στο Facebook, αρκετές είναι οι περιοχές σε ολόκληρη την Κύπρο στις οποίες από τα ξημερώματα σημειώθηκαν ισχυρές καταιγίδες, η διάρκεια των οποίων κράτησε για λίγα λεπτά.

Όπως θα δείτε και στα πιο κάτω βίντεο, η ισχυρή βροχόπτωση και ο ισχυρός άνεμος είναι τα φαινόμενα που επικρατούν εδώ και ώρες σήμερα και αναμένεται να επικρατήσουν μέχρι και τις 5 το απόγευμα, όπως αναφέρει η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Δείτε μερικά από τα βίντεο που αναρτήθηκαν από διάφορες περιοχές:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 

Επαρχία Λεμεσού:

Επαρχία Λευκωσίας:

Επαρχία Πάφου:

 

Επαρχία Λάρνακας:

Χιονόπτωση και ισχυροί άνεμοι στο Τρόοδος

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί μέχρι αυτή την ώρα στο Τρόοδος, στο σημείο παρατηρούνται έντονα καιρικά φαινόμενα. Χιονόπτωση, ισχυροί άνεμοι, έντονη βροχόπτωση και αυξημένα επίπεδα ομίχλης.

Γι’ αυτό και καλούνται οι πολίτες που επισκέπτονται την περιοχή, καθώς και οι οδηγοί στο οδικό δίκτυο, όπως δείξουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς οι δρόμοι από και προς το Τρόοδος είναι ολισθηροί.


Παρακολουθείστε live την πορεία της κακοκαιρίας στην Κύπρο

Μέσω του προγράμματος windy.com, παρουσιάζεται Live η πορεία που ακολουθεί η κακοκαιρία στην Κύπρο, ενώ καταγράφονται λεπτό προς λεπτό όλα τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σε κάθε επαρχία του νησιού.

Σημειώθηκαν ήδη οι πρώτες βλάβες της κακοκαιρίας

Από νωρίς το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται επί ποδός για να διευθετήσουν ζητήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία τόσο σε οδικό δίκτυο όσο και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται επί ποδός για να επιλύσουν την βλάβη που υπέστη κεντρικό εναέριο δίκτυο της Αρχής στη Λεμεσό μετά τη πτώση κεραυνού.

Από αυτό, 12 περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο δρόμο Πλατρών – Τροοδίτισσας, σε απόσταση 800 περίπου μέτρων πριν το Μοναστήρι, λόγω των καιρικών συνθηκών, βράχος αποκολλήθηκε από ύψωμα και κατέληξε στο οδόστρωμα.

Κίτρινη προειδοποίηση μέχρι και τις 5 το απόγευμα

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από τις 7 σήμερα το πρωί μέχρι και τις 5 το απόγευμα εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Βροχές, κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα, σε χρονική διάρκεια 6 ωρών.

Η μετεωρολογική Υπηρεσία καλεί, επίσης, το κοινό να είναι ενήμερο για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Επίσης αναφέρεται σε «δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network