MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταγράφονται και επιλύονται τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία, λέει ο Δήμος Λακατάμιας

Advertisement

Sponsored by exness

Η ανακοίνωση του Δήμου για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία

Ο Δήμος Λακατάμιας ενημερώνει τους Δημότες του, ότι οι ισχυροί άνεμοι της χθεσινής νύκτας άφησαν πίσω τους προβλήματα τα οποία από ψες βράδυ η υπηρεσία με καθοδήγηση της Δημάρχου, του Γραφείου Εξυπηρέτησης Δημοτών, και λειτουργών του Δήμου προσπάθησε να εντοπίσει.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από νωρίς σήμερα, συνεργείο του Δήμου εργάζεται για επίλυση όσων προβλημάτων χρήζουν άμεσης και επείγουσας αντιμετώπισης. Κάποια άλλα καταγράφονται για να αντιμετωπίσουν αύριο. Επίσης όπου εμπλέκονται άλλες υπηρεσίες έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις. Σε περίπτωση που κάποιο πρόβλημα δεν έχει εντοπιστεί καλούνται οι δημότες όπως επικοινωνούν με την Ομάδα Άμεσης Εξυπηρέτησης Δημοτών στο τηλέφωνο 99174644.

Παρακαλούνται επίσης οι δημότες όπως προβούν σε απομάκρυνση των φύλλων ή και άλλων στοιχείων που ο άνεμος και η βροχή μετάφεραν πάνω από τις σχάρες και που εμποδίζουν, σε περίπτωση βροχόπτωσης, την απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων.

Η Δήμαρχος Φωτούλα Χατζήπαπα εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Αστυνομία, στην πυροσβεστική, στην ΑΗΚ και στην υπηρεσία του Δήμου, για τον μεταξύ τους συντονισμό, για την όσον το δυνατό πιο γρήγορη αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε, αλλά και στους δημότες για τη συνεργασία τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network