MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταδίωξη στην παραλιακή περιοχή Ορόκλινης

Advertisement

Sponsored by exness

Ανθρωποκυνηγητό σε αγροτική περιοχή από την Αστυνομία προκειμένου να συλλάβει  δύο  πρόσωπα – Ρίψη προειδοποιητικών πυροβολισμών – Το περιστατικό συνδέεται με συλλήψεις της Αστυνομίας χθες στη Λάρνακα για υποθέσεις κλοπών και διαρρήξεων

Advertisement

Καταδίωξη με πυροβολισμούς πριν από λίγο στη Λάρνακα, με μέλη της Αστυνομίας να καταδιώκουν δύο επιβαίνοντες οχήματος οι οποίοι διέφυγαν με τα πόδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από πληροφορία εντοπίστηκε στην τουριστική περιοχή της Ορόκλινης 28χρονος άνδρας από το Ιράκ ο οποίος καταζητείτο σχετικά με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις πέντε το απόγευμα να οδηγεί αυτοκίνητο έχοντας συνοδηγό άλλο άτομο. Ωστόσο όταν αστυνομικός του έκανε σήμα να σταματήσει, ο Ιρακινός οδήγησε το αυτοκίνητο εναντίον των μελών της Δύναμης, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ρίξουν έξι προειδοποιητικούς πυροβολισμούς στα λάστιχα του οχήματος.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε ωστόσο ο οδηγός και ο συνοδηγός βγήκαν από το αυτοκίνητο και κατάφεραν να διαφύγουν σε θαμνώδη περιοχή κοντά στη λίμνη της Ορόκλινης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα συγκεκριμένα πρόσωπα συνδέονται με χθεσινές συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών. Μάλιστα είχαν συλληφθεί χθες και πάλι μετά από καταδίωξη, δύο πρόσωπα.

Η Αστυνομία εντόπισε τον Ιρακινό, ο οποίος ήταν μαζί τους τη νύχτα της καταδίωξης και σύλληψης Ελλαδίτη και Σύρου, οι οποίοι τη Δευτέρα χθες είχαν τεθεί υπό κράτηση για 7 ημέρες. Ο Ελλαδίτης είχε κατονομάσει τον Ιρακινό και εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.

Ο 28χρονος φέρεται να εντοπίστηκε από Αστυνομικούς, να κινείται στην περιοχή Ορόκλινης οδηγώντας αυτοκίνητο με πλαστούς αριθμούς εγγραφής, μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο.

Άρχισε καταδίωξη και μάλιστα ρίφθηκαν 6 πυροβολισμοί για εκφοβισμό.

Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε αγροτική περιοχή προκειμένου να συλλάβει τα δύο αυτά πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network