MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταδίωξη στη Λεμεσό! Οδηγούσε επικίνδυνα, πέρασε με κόκκινα και… τελικά ανήλικος οδηγός και συνεπιβάτες

Advertisement

Sponsored by exness

Καταδίωξη στην πόλη της Λεμεσού – Από τη Γερμασογεία μέχρι το Ζακάκι – Οδηγούσε αλόγιστα και περνούσε με κόκκινα φανάρια – Η ακινητοποίηση αποκάλυψε ανήλικο οδηγό και συνεπιβάτες

Advertisement

Από τη Γερμασόγεια μέχρι και το Ζακάκι η καταδίωξη οχήματος τα ξημερώματα και για να το ακινητοποιήσουν κλήθηκαν και ενισχύσεις. Όταν ακινητοποιήθηκε «αποκάλυψε» ανήλικο οδηγό και συνεπιβάτες.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις τρεις τα ξημερώματα όταν περίπολα της Αστυνομίας που διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή της Γερμασόγειας αντιλήφθηκαν όχημα που κινείτο ύποπτα και επικίνδυνα.

Αμέσως έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ωστόσο αντ’ αυτού ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγούσε αλόγιστα ενώ δε δίστασε να περάσει αρκετές φορές από κόκκινους σηματοδότες. Οι Αστυνομικοί καταδίωξαν το όχημα ενώ κάλεσαν και ενισχύσεις για να το ανακόψουν.

Γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν σε περιοχή στο Ζακάκι. Μετά την ανακοπή του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 14χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ στο όχημα επέβαιναν άλλοι τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας από 15 ως 17 ετών.

Μεταφέρθηκαν όλοι σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κλήθηκαν και οι γονείς τους. Ο πατέρας του 14χρονου, στον οποίο ανήκει το όχημα, κατηγορήθηκε γραπτώς για το ότι επέτρεψε την χρήση του οχήματός του από το 14χρονο. Ο ίδιος ο 14χρονος κατηγορήθηκε επίσης γραπτώς, για να κληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Οι άλλοι ανήλικοι, αφού δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους, παραδόθηκαν στους γονείς τους.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network