MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταδίωξη στη Λεμεσό… Χτύπησαν σε όχημα, διέφυγαν οι δυο, συνελήφθη 19χρονος

Advertisement

Sponsored by exness

Καταδίωξη αρκετών χιλιομέτρων στη Λεμεσό – Από τον Άγιο Αθανάσιο μέχρι τα Πολεμίδια – Ανακόπηκαν λόγω τροχαίου – Επιχείρησαν να διαφύγουν – Συνελήφθη ένας εκ των τριών – Στην κατοχή τους κλοπιμαία

Advertisement

Καταδίωξη τα ξημερώματα στους δρόμους της Λεμεσού. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, ήταν γύρω στις 2 τα ξημερώματα σήμερα, όταν μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έκαναν σήμα στον οδηγό διπλοκάμπινου οχήματος να σταματήσει.

Αντ’ αυτού ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και παρά τους προειδοποιητικούς φάρους και τις σειρήνες δε σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε από τον Άγιο Αθανάσιο καταδίωξη. Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή των Πολεμιδιών όταν το όχημα προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Οι τρεις επιβαίνοντες επιχείρησαν να διαφύγουν ωστόσο τα μέλη της Αστυνομίας κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εκ αυτών. Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 19χρονο Τουρκοκύπριο.

Στο διπλοκάμπινο όχημα εντοπίστηκαν χαλκοσωλήνες και βρύσες, που ο συλληφθείς δεν έδωσε εξηγήσεις και φαίνεται πως είναι προϊόντα κλοπής.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο προσώπων αλλά και για να διαπιστωθεί από ποια σημεία κλάπηκαν τα ανευρεθέντα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network