MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταδίκη από UniteCyprusNow της σύλληψης στα κατεχόμενα για κατοχή «απαγορευμένου» βιβλίου

Advertisement

Sponsored by exness

Η ομάδα UniteCyprusNow (UCN) είναι έντονα προβληματισμένη με τη σύλληψη ενός μέλους του Τουρκικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Bengul Garginsu, για την κατοχή ενός ούτω καλούμενου “απαγορευμένου βιβλίου” και με το επικίνδυνο προηγούμενο που δημιουργείται με τη σύνδεση της κατοχής βιβλίων με την τρομοκρατία.

Advertisement

“Φοβούμαστε ότι αυτή είναι ακόμη μία προσπάθεια της Τουρκίας να επέμβει στη δημοκρατική ζωή των Τουρκοκυπρίων. Είμαστε ενθαρρυμένοι από την ενωμένη και άμεση αντίδραση των Τουρκοκυπρίων, διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων, ενάντια σε αυτήν την παρέμβαση. Αυτή είναι ακόμη μία ένδειξη ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι πιο μπροστά από τα πολιτικά κόμματα όσον αφορά την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών τους” αναφέρεται σε ανακοίνωσή της.

Προσθέτει ότι αυτό το συμβάν υπενθυμίζει σε όλους μας ότι “το status quo δεν είναι εξασφαλισμένο. H εποχή όπου οι Τουρκοκύπριοι μπορούν να αποφασίζουν για το μέλλον τους, εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια μας”.

Επισημαίνει τον κίνδυνο ενός de facto σκληρού συνόρου με την Τουρκία στο τέλος της οδού Λήδρας και αναφέρει ότι “η ώρα για να ενώσουμε την Κύπρο είναι τώρα. Το να αφήσουμε το μέλλον μας πάνω σε πολιτικούς που μας απογοητεύουν για δεκαετίες, δεν είναι αρκετό. Το μέλλον μας, εναπόκειται σε μας”.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network