MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταδικάζει τα επεισόδια έξω από το Προεδρικό και «δείχνει» τη Unite Cyprus το ΕΛΑΜ

Advertisement

Sponsored by exness

Με επεισόδια αμαυρώθηκε η εκδήλωση των Αμμοχωστιανών έξω από το Προεδρικο – Το ΕΛΑΜ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα επεισόδια προκάλεσαν μέλη της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus»

Advertisement

Μικροεπισόδεια και ένταση σημειώθηκε το απόγευμα στην εκδήλωση των Αμμοχωστιανών έξω από το Προεδρικο μεταξύ υποστηρικτών του ΕΛΑΜ και της της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus».

Το ΕΛΑΜ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι τα επεισόδια προκάλεσαν μέλη της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα επεισόδια που προκάλεσαν στην θέα της Ελληνικής σημαίας τα μέλη της δικοινοτικής ομάδας «Unite Cyprus».

Το μένος και το μίσος τους ήταν τόσο μεγάλο, αφού τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και Τουρκοκύπριοι, δεν δίστασαν να προπηλακίσουν τον εκλεγμένο από τους Αμμοχωστιανούς Βουλευτή του Κινήματός μας, Λίνο Παπαγιάννη.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη οργάνωση, έφτασε στο σημείο να καπηλευτεί την ανοικτή διαμαρτυρία για την Αμμόχωστο, να προσπαθήσει να επιβάλει τις θέσεις της στους συγκεντρωμένους και να επιτεθεί σε όποιο διαφωνούσε με αυτές.

Παρ’ όλα αυτά, τα μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) παρέμειναν στον χώρο της εκδήλωσης ειρηνικά, μέχρι το τέλος, με τις Ελληνικές σημαίες να κυματίζουν αγέρωχα, όπου μαζί με τους υπόλοιπους Αμμοχωστιανούς διατράνωσαν τη θέλησή για Απελευθέρωση και Επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες.

Το μήνυμα μας είναι ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θα υποστείλουμε την Ελληνική σημαία, δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την τελική δικαίωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network