MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταχωρούνται 2 υποθέσεις εναντίον Μαμαλικόπουλου και 38χρονου ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας  

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Δικαστηρίου Λάρνακας  παρουσιάζονται εκ νέου σήμερα Ελλαδίτης ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος και ο 38χρονος Ελληνοκύπριος που ομολόγησε ότι ήταν το πρόσωπο που στις δύο υποθέσεις απόπειρας φόνων, Αγίας Νάπας και «Μαύρου» τράβηξε τη σκανδάλη

Οι ανακριτές των ΤΑΕ Αμμοχώστου και Λάρνακας καταχωρούν σήμερα δύο διαφορετικές υποθέσεις στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, εναντίον των δύο προσώπων θα καταχωρηθούν δύο ξεχωριστές υποθέσεις με διαφορετικό κατηγορητήριου για την κάθε μια.

Πρόκειται για την απόπειρα φόνου στην Αγία Νάπα και αυτή κατά του «Μαύρου» που σημειώθηκε στην Λάρνακα.

Όπως ακούστηκε και στην προηγούμενη δικαστική διαδικασία, ο 38χρονος έδωσε λεπτομέρειες για την εμπλοκή τόσο του ίδιου όσο και του Μαμαλικόπουλου στις δύο υπό διερεύνηση υποθέσεις απόπειρας φόνου, στους ανακριτές των υποθέσεων Αγίας Νάπας και «Μαύρου».

Ο ανακριτής της υπόθεσης Λοχίας Γιώργος Χαραλάμπους του ΤΑΕ Λάρνακας ανέφερε κατά την διαδικασία πως «Ο Χρυσάνθου προέβηκε σε νέα θεληματική κατάθεση στην οποία ανέφερε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την εμπλοκή του ίδιου και του υπόπτου (Μαμαλικόπουλου) από τις οποίες προέκυψε αριθμός καταθέσεων, εξετάσεων και ερευνών σε δύσβατες περιοχές. Έγινε μεγάλος αριθμός υποδείξεων από τον 38χρονο στις επαρχίες Λάρνακας, Λεμεσού και Πάφου»

Όπως ακούστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, 38χρονος και Μαμαλικόπουλος συνελήφθησαν στη βάση μαρτυρίας, και για αδικήματα που αφορούν προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Εκδόθηκε μάλιστα και δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένο προσώπου, ενώ τα ναρκωτικά που αποτελούν τεκμήριο για την υπόθεση ακόμα αναζητούνται.

Μεταξύ των όσων ο 38χρονος είπε στους ανακριτές και ο ισχυρισμός ότι η πληρωμή του για τη «δουλειά» από τον Μαμαλικόπουλο θα ήταν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι ο Μαμαλικόπουλος του είπε ότι αν «καθαρίσει» τον Μαύρο θα του δώσει ναρκωτικά ως πληρωμή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network