MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατά συρροή κλέφτης ετών 20… στην Πάφο επανασυνελήφθη!

Advertisement

Sponsored by exness

Από μικρός στην παρανομία νεαρός στην Πάφο από τη Γεωργία – Έκλεψαν πέραν τον είκοσι σπιτιών – Ξανά στο στόχαστρο των Αρχών – Τα κλοπιμαία συνολικά ανέρχονται στις 80 χιλιάδες ευρώ

Advertisement

Στην επανασύλληψη 20χρονου από τη Γεωργία προχώρησε το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου αφού εναντίον του, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε σχέση με 22 διαρρήξεις κατοικιών, οι οποίες διεπράχθησαν μεταξύ των ημερομηνιών 1/4/2017 και 17/7/2017 στην πόλη και Επαρχία Πάφου. Ο 20χρονος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον δικαστηρίου.

Συνολικά εκτιμά η Αστυνομία κλάπηκαν τιμαλφή, ηλεκτρονικά είδη, και χρηματικά ποσά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Ο 20χρονος, μετά την επανασύλληψή του, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Όσους αφορά τους υπόλοιπους τρεις που είχαν συλληφθεί, ένας 37χρονος, ένας 31χρονος και μία 39χρονη, ομοεθνείς του 20χρονου, απολύθηκαν αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίον τους.

Ωστόσο τα τρία πρόσωπα επανασυνελήφθησαν από την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για να απελαθούν αφού, όπως διαφάνηκε από τις περαιτέρω εξετάσεις, βρίσκονται παράνομα στην Κύπρο.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network