MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατά συρροή δολοφόνος ή κρυψώνα πτωμάτων; Τρόμος σε κάθε ενδεχόμενο

Advertisement

Sponsored by exness

Κατά συρροήν δολοφόνος – ή Κατ’ εξακολούθηση ανθρωποκτόνος (serial killer) ονομάζεται στην επιστήμη της Εγκληματολογίας, ο εγκληματίας που έχει τελέσει τρεις ή περισσότερες ανθρωποκτονίες με πρόθεση, σε ξεχωριστούς τόπους τέλεσης, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. 

Advertisement

Όρος «ξένος» μέχρι τώρα για τα κυπριακά δεδομένα. Όμως εάν εντοπιστεί η σορός της μικρής Sierra και το πτώμα της άγνωστης -για την ώρα- γυναίκας που ανασύρθηκε χθες νεκρή από το φρεάτιο συνδεθεί με τον «Ορέστη», η Αστυνομία ίσως έχει μπροστά της έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Οι ομοιότητες που υπάρχουν στα δύο πτώματα -γυμνά, δεμένα, σε κατάσταση σαπωνοποίησης- «κτυπούν» συναγερμό στις αρχές.

Στο μεταξύ, το γεγονός ότι ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος δεν απέκλεισε χθες μιλώντας από τη σκηνή, το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα πτώματα στο φρεάτιο του Μιτσερού, η πληροφόρηση που ενισχύει το σενάριο αλλά και οι πληροφορίες ότι ο «Ορέστης» συνομιλούσε και με άλλες γυναίκες προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο τρόμο.

Το άλλο σενάριο…

Και αν οι έρευνες της αστυνομίας καταδείξουν ότι δεν πρόκειται για κατά συρροή δολοφόνο; Ποια θα είναι η απάντηση; Ότι το φρεάτιο του Μιτσερού ήταν η «κρυψώνα» πτωμάτων για δολοφόνους και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι;

Τρόμος μπροστά και σε αυτό το ενδεχόμενο…

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network