MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατά προτεραιότητα στις χώρες εμβόλια για ευλογιά πιθήκων. Τέλη Αυγούστου στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Αυτοί που δικαιούνται να εμβολιαστούν θα πρέπει να περιμένουν – Τέλη Αυγούστου τελικά η άφιξη των εμβολίων για την ευλογιά των πιθήκων στην Κύπρο – Κατά… σειρά προτεραιότητας οι αποστολές στα κράτη

Τέλος Αυγούστου αναμένεται να φτάσουν τελικά στην Κύπρο τα εμβόλια για την ευλογία των πιθήκων σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, καθώς η εταιρεία αντιμετωπίζει αυξημένη ζήτηση.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στην Cyprus Times, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Κωνσταντίνος Αθανασίου, ανέφερε ότι «η εταιρία θα ικανοποιήσει πρώτα τις ανάγκες για παροχή εμβολίων σε χώρες όπου υπάρχουν κρούσματα».

Δεδομένου ότι δεν έχουν εντοπιστεί κρούσματα στην Κύπρο, σύμφωνα με τον κ. Αθανασίου η εταιρεία θα συνεχίσει την παροχή εμβολίων, κατά προτεραιότητα ανάλογα με τον αριθμό κρουσμάτων στις χώρες.

Σημειώνεται θα έφταναν στην Κύπρο από τη Δευτέρα που μας πέρασε, περίπου 14 χιλιάδες δόσεις του εμβολίου ωστόσο έγινε γνωστό ότι την άφιξη των δόσεων θα καθυστερήσει.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε το περασμένο Σάββατο ανώτατο επίπεδο συναγερμού για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των πιθήκων, που έχει πλήξει πάνω 17.000 ανθρώπους σε 75 χώρες ενώ ιδιαίτερα αυξημένος ο κίνδυνος στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network