MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καρογιάν: Το Κέντρο να ξαναγίνει επίκεντρο των εξελίξεων

Advertisement

Sponsored by exness

Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Παράταξης – Ο κ. Καρογιάν μιλούσε στην τελική παγκύπρια συγκέντρωση της Δημοκρατικής Παράταξης πριν τις Ευρωεκλογές

Advertisement

Στρατηγική τους επιδίωξη είναι να εκφράσουν το αυθεντικό κέντρο, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν. Το Κέντρο, πρόσθεσε, να ξαναγίνει επίκεντρο των εξελίξεων και πρωταγωνίστρια δύναμη εθνικής συνεννόησης και κοινωνικής συναίνεσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Δημοκρατικής Παράταξης, ο κ. Καρογιάν μιλούσε στην τελική παγκύπρια συγκέντρωση της Δημοκρατικής Παράταξης πριν τις Ευρωεκλογές, την Τετάρτη το βράδυ.

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωπαϊκών εκλογών, ο κ. Καρογιάν είπε ότι «χρειάζεται να γίνει κατανοητό ότι συμμετέχοντας στις ευρωπαϊκές εκλογές της 26ης Μαΐου ορίζουμε τη σύνθεση του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου οι αποφάσεις του οποίου θα καθορίσουν και την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και το μέλλον της Κύπρου και την καθημερινότητα του κάθε πολίτη».

«Κανείς λοιπόν δεν μπορεί να αδιαφορεί για κάτι που τον αφορά άμεσα, που επηρεάζει τη ζωή του, που διαμορφώνει τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσουν τα παιδιά του», ανέφερε.

Σύμφωνα με τον κ. Καρογιάν, «με την ψήφο του στις ευρωεκλογές, ο κυπριακός λαός καλείται να παρέμβει στις εξελίξεις, να στείλει το μήνυμά του και στα κέντρα αποφάσεων των Βρυξελλών και στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα».

Ανέφερε ακόμη πως «στρατηγική μας επιδίωξη είναι να εκφράσουμε το αυθεντικό Κέντρο. Το Κέντρο να ξαναγίνει επίκεντρο των εξελίξεων και πρωταγωνίστρια δύναμη εθνικής συνεννόησης και κοινωνικής συναίνεσης».

«Με την παρέμβασή της στις ευρωπαϊκές εκλογές η Δημοκρατική Παράταξη δίνει στους πολίτες τη δυνατότητα μιας επιλογής που θα κάνει τη διαφορά. Που θα προκαλέσει στα πολιτικά μας πράγματα την ανατροπή που χρειάζεται για να ξαναγεννηθούν οι ελπίδες όλων όσων είναι σήμερα απογοητευμένοι, αποστασιοποιημένοι και θυμωμένοι με την πολιτική κατάσταση», είπε.

Γι’ αυτό και το μήνυμα μας ως Δημοκρατική Παράταξη είναι: «Ανατροπή Τώρα – Ελπίδα για το αύριο», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network