MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κάπνισμα σε κλειστό χώρο… Προσοχή! Η Αστυνομία καραδοκεί

Advertisement

Sponsored by exness

Παγκύπρια εκστρατεία κατά του καπνίσματος θα ξεκινήσει η Αστυνομία την Κυριακή – Θα  εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε χώρους όπου το κάπνισμα απαγορεύεται

Advertisement

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, με το σύνθημα «Αν το σταματήσεις δεν σε σταματάει τίποτε» και η Κύπρος όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες ρίχνεται για ακόμα μια φορά στον αγώνα για τη μείωση του καπνίσματος με δίμηνη παγκύπρια εκστρατεία.

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου, 2015 και θα γίνεται από κοινού από την Αστυνομία και το Υπουργείο Υγείας, σαν συνέχεια της πρώτης παγκύπριας εκστρατείας που εξαγγέλθηκε από τον Αρχηγό Αστυνομίας και τον Υπουργό Υγείας την 1η Μαΐου 2015.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι σε χώρους όπου δια νόμου απαγορεύεται το κάπνισμα.

`Σκοπός μας ήταν και είναι η ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς την νομοθεσία αλλά και η υιοθέτηση αντικαπνιστικής συμπεριφοράς και προστασία της υγείας. Σίγουρα είναι δικαίωμα του κάθε καπνιστή να καπνίζει σε χώρους όπου επιτρέπεται το κάπνισμα αλλά πάνω από όλα οφείλει να σέβεται τους συμπολίτες του που δεν καπνίζουν`, αναφέρεται.

Η εκστρατεία θα καλύπτει όλο το εύρος, γεωγραφικά και αριθμητικά, των υποστατικών που εμπίπτουν στη νομοθεσία κατά του καπνίσματος και θα επιδειχθεί μηδενική ανοχή σε ό,τι αφορά την εφαρμογή της σχετικής επί του θέματος νομοθεσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal