MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κανονικά ο έλεγχος στον ΘΟΚ λέει Οδυσσέας Μιχαηλίδης

Advertisement

Sponsored by exness

Κανονικά και σε πλήρη συνεργασία διεξάγεται ο έλεγχος της Ελεγκτικής Υπηρεσίας στον ΘΟΚ, δήλωσε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Advertisement

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για τη συνάντηση σε υπηρεσιακό επίπεδο που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ των δύο οργανισμών ανέφερε ότι «ο έλεγχος ήδη ξεκίνησε και διεξάγεται κανονικά, σε πλήρη συνεργασία».

Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή η Ελεγκτική Υπηρεσία είχε ενημερώσει ότι «μετά από πρωτοβουλία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, έγινε το απόγευμα συνάντηση του Γενικού Ελεγκτή κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΚ κ. Γιάννη Τουμαζή, στην παρουσία του κ. Χριστοδουλίδη».

«Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η αλληλοεκτίμηση στο έργο των δύο Οργανισμών και έγινε ανταλλαγή απόψεων για το πλαίσιο και τις διαδικασίες ελέγχου που αφορούν τον ΘΟΚ», αναφερόταν.

«Συμφωνήθηκε ότι, με δεδομένο τον σεβασμό και των δύο Οργανισμών στη νομιμότητα, θα υπάρξει απόλυτη συνεργασία και προς τούτο λειτουργοί των δύο Οργανισμών θα έχουν συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα», κατέληγε η ανακοίνωση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ

ShootandGoal