MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κανένα σημάδι ζωής από τον Ιωάννη… Τα προβλήματα και οι φόβοι της οικογένειας

Advertisement

Sponsored by exness

Κορυφώνεται η αγωνία για τους συγγενείς τους Ιωάννη Κουζάρη από τη Λεμεσό – Ο 46χρονος είναι εξαφανισμένος από χθες – Διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του η Αστυνομία 

Advertisement

Κανένα σημάδι ζωής από τον Ιωάννη Κουζάρη από τη Λεμεσό – Εξαφανισμένος από τις 29 Σεπτεμβρίου – Έρευνες από την Αστυνομία για εντοπισμό του – Αγωνία για την τύχη του εξαιτίας και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει

Κανένα σημάδι ζωής από τον  46χρονο Ιωάννη Κουζάρη από τη Λεμεσό, ο οποίος παραμένει άφαντος παρά τις έρευνες της Αστυνομίας. Η φωτογραφία του δόθηκε από την πρώτη στιγμή στη δημοσιότητα σε μία προσπάθεια να εντοπιστεί καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει κορυφώνουν την αγωνία για την οικογένεια του.

Ψάχνουν πληροφορίες…

Οι έρευνες της Αστυνομίας εστιάζονται στην συλλογή πληροφοριών για το προφίλ του 46χρονου. Είναι διαζευγμένος και έχει ένα ανήλικο παιδί. Το τελευταίο διάστημα ζούσε με τον 89χρονο πατέρα του στη Λεμεσό. Μετά το χωρισμό του αντιμετωπίζει κάποια θέματα κατάθλιψης.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος εγκατέλειψε την οικία του προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να πάρει μαζί του κανένα προσωπικό αντικείμενο, ούτε καν το κινητό του τηλέφωνο.

Περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ., με γενειάδα, μέχρι το ύψος των ώμων. Κατά την αναχώρηση του, φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και παντελόνι άγνωστου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460 ή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network