MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κάνει τον «κινέζο» ο συλληφθέντας ως ύποπτος διακινητής των μεταναστών στην Πάφο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν είναι ο διακινητής των 27 μεταναστών από τη Συρία υποστηρίζει ο 41χρονος που φόρεσε χειροπέδες μετά από μαρτυρία που προέκυψε – Καλά στην υγεία τους όλοι μετανάστες – Ψάχνουν τον Τούρκο διακινητή που το «έσκασε»

Advertisement

Ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου οδηγήθηκε το πρωί ο 41χρονος ο οποίος επέβαινε στο σκάφος που μετέφερε τους μετανάστες στην Κύπρο και φαίνεται, σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία, να είναι ένας εκ των διακινητών.

Ο ύποπτος ωστόσο αρνείται ότι είναι ένας εκ των διακινητών που επιχείρησαν, έναντι του ποσού των 2.000 ευρώ, ανά άτομο, να υποβοηθήσει να εισέλθουν οι μετανάστες παράνομα σε κυπριακό έδαφος. Παρόλα αυτά το δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησης του καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Όσον αφορά το δεύτερο πρόσωπο, που πιθανολογείται ότι είναι Τούρκος και το οποίο εγκατέλειψε τους μετανάστες και διέφυγε με άλλο σκάφος, οι αρχές αναμένεται να ζητήσουν τη συνεργασία και ξένων υπηρεσιών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Στο μεταξύ καλά στην υγεία τους είναι τόσο η δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος, όσο και το παιδάκι που μεταφέρθηκαν αμέσως μετά τη διάσωση τους στο νοσοκομείο της Πόλης Χρυσοχούς με συμπτώματα υποθερμίας.

Οι υπόλοιποι μετανάστες μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου στην Κοφίνου.

Υπενθυμίζεται ότι πλοιάριο που μετέφερε τους  27 μετανάστες από τη Σύρια, 18 άντρες, 6 γυναίκες και 3 παιδιά, που εντοπιστήκαν το βράδυ της Πέμπτης σε ακυβέρνητο πλοιάριο 19 ναυτικά μίλια ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής Λατσιού.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network