MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καμμένος: Κύπρος και Ελλάδα πυλώνες σταθερότητας

Advertisement

Sponsored by exness

Κύπρος και Ελλάδα μαζί με άλλες χώρες δημιουργούν άξονα σταθερότητας για την περιοχή υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος

Advertisement

Κύπρος και Ελλάδα με επέκταση προς τα νότια και ανατολικά το Ισραήλ, την Ιορδανία και την Αίγυπτο και προς τα βόρεια τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία δημιουργούν έναν άξονα σταθερότητας για την περιοχή που πλήττεται από πολέμους και διαμάχες, υπογράμμισε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνος Καμμένος ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση στους εορτασμούς για την επέτειο της 1ης Απριλίου.

Σε δηλώσεις εξερχόμενος από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή όπου παρευρέθηκε στην πανηγυρική δοξολογία για την 1η Απριλίου ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την πεποίθηση ότι αυτή η γεωπολιτική ενίσχυση και της Κύπρου και της Ελλάδας θα αποτελέσει τον μοχλό για να λυθούν και άλλα προβλήματα, όπως το Κυπριακό.

«Αντιλαμβάνονται πλέον όλοι ότι Κύπρος και Ελλάδα, επιμένοντας στις αρχές της δημοκρατίας, της εφαρμογής του διεθνούς δικαίου, γίνονται οι πυλώνες σταθερότητας που θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσουμε τα ευρύτερα προβλήματα της περιοχής» σημείωσε.

Για τη σημερινή επέτειο έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα του `55-`59 ο Πάνος Καμμένος είπε πως πρόκειται για μια πολύ σημαντική επέτειο για τον Ελληνισμό. «Είμαστε σήμερα εδώ για να αποτίσουμε φόρο τιμής σε εκείνους οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία, για τη δημοκρατία, για την αυτοδιάθεση» σημείωσε.

Αναφέρθηκε επίσης ότι βρίσκεται στην Κύπρο και για την αλλαγή που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο κατόπιν πρότασης του Υπουργού Άμυνας, την αλλαγή στην ηγεσία στην ΕΦ.

«Η Ελλάδα θα είναι πάντα δίπλα στην ΕΦ και με τις δυνάμεις της ΕΛΔΥΚ προκειμένου να βοηθήσει στην περαιτέρω ενίσχυση της άμυνας της Κύπρου η οποία πλέον μαζί με την Ελλάδα δικαιώνεται στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου» τόνισε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network