MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καμίνι» μεν αλλά… δεν αποκλείονται βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας καιρός αλλόκοτος – Μέχρι και 39 βαθμούς ο υδράργυρος – Στο «μενού» βροχές και καταιγίδες – Στο ίδιο έργο θεατές το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Εποχική χαµηλή πίεση και σχετικά θερµή αέρια µάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο, από το µεσηµέρι και µετά, θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή καταιγίδα, στα ορεινά και περιοχή του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το µεσηµέρι, νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σύντοµα λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, πιθανό να σχηµατιστούν τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά, κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σταθερός ο υδράργυρος

Την Κυριακή, τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network