MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καμίνι και σήμερα η Κύπρος! Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση

Advertisement

Sponsored by exness

Καύσωνας και σήμερα… Κίτρινη προειδοποίηση σε ισχύ – Μέχρι και 40 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος – Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα και τις επόμενες ημέρες – Πρόγνωση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Σε ισχύ έχει τεθεί από τις εννέα το βράδυ της Κυριακής κίτρινη προειδοποίηση για εξαιρετικά ψηλή θερμοκρασία και θα διαρκέσει μέχρι σήμερα στις τέσσερις το απόγευμα.

Advertisement

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό.

Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για σήμερα και τις επόμενες ημέρες

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 37 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 36 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 34 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση και αργότερα, σε υπήνεμες περιοχές, αραιή ομίχλη.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network