MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καμίνι» η Κύπρος… Νέα Κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα κίτρινη προειδοποίηση από το Τμήμα Μετεωρολογίας – Σε ισχύ από απόψε μέχρι αύριο το απόγευμα

Νέα κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με το δελτίο η θερμοκρασία αύριο αναμένεται να φτάσει τους 41 βαθμούς.

Advertisement

Η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για τον καιρό 

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και θερμός. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς αλλά αρχικά κατά τόπους μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα βόρεια παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερμός, ενώ το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, κατά διαστήματα.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ αναμένονται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη, στο εσωτερικό και στα ορεινά, ενώ στα παράλια αναμένεται μικρή πτώση. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, παραμένοντας ωστόσο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network