MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καμία σχέση» ο εκτιμητής με τη ΣΠΕ Αγίας Φύλας… Τον πλαστογράφησαν!

Advertisement

Sponsored by exness

Καμία σχέση δεν έχει –όπως όλα δείχνουν- ο 41χρονος εκτιμητής που συνελήφθη χθες με το σκάνδαλο εκατομμυρίων στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας – Τι «έδειξαν» οι εξετάσεις των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού – Συνεχίζονται οι έρευνες – Καταζητούνται άλλα δύο πρόσωπα

Advertisement

Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς αναμένεται να αφεθεί ο 41χρονος εκτιμητής, ο οποίος φόρεσε -τελευταίος- χθες χειροπέδες σε σχέση με το σκάνδαλο εκατομμυρίων στη ΣΠΕ Αγίας Φύλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, το λογότυπο της εταιρείας του εκτιμητή το οποίο εμφανίζεται στις εκτιμήσεις 7 ακινήτων στην Πάφο που υποθηκεύτηκαν από τον «εγκέφαλο» της κομπίνας για δάνειο ύψους 2.200,000, όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις της αστυνομίας, έχει πλαστογραφηθεί.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, αφού εξασφάλισαν και ενισχυτική μαρτυρία που αποδεικνύει ότι ο 41χρονος δε φαίνεται να έχει εμπλοκή στο σκάνδαλο, αναμένεται να τον αφήσουν ελεύθερος εντός της ημέρας, χωρίς να τον κατηγορήσουν.

Στο μεταξύ, οι έρευνες για τα «αμαρτωλά» δάνεια συνεχίζονται, ενώ η Αστυνομία καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα σε σχέση με την υπόθεση. Οι 16 που φόρεσαν χειροπέδες τη Δευτέρα, συνεχίζουν να τελούν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network