MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καμία κατηγορία δεν στέκει…» Απαντά ο Σύνδεσμος Γονέων Δημοτικού για το βραχιολάκι με σταυρό

Advertisement

Sponsored by exness

Την δική της απάντηση δίνει μέσω της Cyprus Times η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού Παλλουριώτισσας για το θέμα με το βραχιολάκι μαθήτριας – Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις στο άκουσμα της δημόσιας καταγγελίας στην οποία προέβη ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ στη Βουλή – Σύμφωνα με την καταγγελία η Διευθύντρια απαγόρευσε σε μαθήτρια να φοράει βραχιολάκι με σταυρό – «Καμία κατηγορία δεν στέκει είναι όλες ανυπόστατες» απαντά ο Σύνδεσμος Γονέων

Advertisement

Την δική της θέση παραθέτει μέσω της Cyprus Times η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Α’ Δημοτικού Παλλουριώτισσας Άντρη Γονατά, σχετικά με την δημόσια καταγγελία του προέδρου του ΕΛΑΜ Χρίστου Χρίστου ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, ότι Διευθύντρια αφαίρεσε βραχιολάκι με σταυρό, από το χέρι μαθήτριας της πρώτης τάξης.

Μιλώντας στην Cyprus Times η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου επισήμανε  «εμείς σαν σύνδεσμος γονέων νιώθαμε ότι πρέπει να τοποθετηθούμε. Καμία κατηγορία δεν στέκει είναι όλες ανυπόστατες, δεν υπάρχει καν περιστατικό».

Απαντώντας στην δημόσια καταγγελία του Προέδρου του ΕΛΑΜ η κ.Γονατά λέει: «Δεν ήρθε κανένας γονιός να κάνει κανένα παράπονο και δεν εντόπισαν ή παρατήρησαν το οτιδήποτε. Μίλησα και με την Διευθύντρια του σχολείου μας, η οποία απορρίπτει το περιστατικό».

«Στη παρουσία μαθητών και γονιών η Διευθύντρια του σχολείου στις 9 Σεπτεμβρίου με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, έκανε αναφορά σε κανονισμό που λέει για την πολιτική άμυνα ασφάλεια και υγεία των μαθητών, ότι δηλαδή τα κοσμήματα και τα ρολόγια δεν γίνονται αποδεκτά, είτε για φόβους κλοπής τους ή για αποφυγή ατυχημάτων» προσθέτει η κ.Γονατά.

Η κ.Γονατά, τόνισε ότι ο Σύνδεσμος Γονέων στέκεται στο πλευρό της Διευθύντριας, ενώ επισήμανε ότι έχουν μιλήσει και με τους άλλους δασκάλους οι οποίοι δεν εξέφρασαν οποιοδήποτε παράπονο και δεν γνώριζαν κάτι για το περιστατικό.

«Η διευθύντρια ξεκαθάρισε ότι θέλει οι κανονισμοί να τηρούνται και δεν απαίτησε σε καμία περίπτωση να αφαιρεθεί οποιοδήποτε κόσμημα. Δεν γνωρίζω εάν ο κ.Χρίστου είχε οποιαδήποτε καταγγελία την οποία εμείς δεν γνωρίζουμε» κατέληξε η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων.

Αυτούσια η ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων:

Μετά από δημοσιεύματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ο Σύνδεσμος Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παλουριώτισσας νοιώθει έντονα την ανάγκη να τοποθετηθεί και να τονίσει ότι οι καταγγελίες του Βουλευτή του ΕΛΑΜ, κ. Χρήστου δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση με την πραγματικότητα.

Ο Σύνδεσμος γονέων χαρακτηρίζει τις καταγγελίες εις βάρους της διεύθυνση του σχολείου ψευδείς και ανυπόστατες.

Η διευθύντρια στην πρώτη συνάντηση με γονείς και μαθητές στις 09.09.2019 αναφέρθηκε εκ καθηκόντως στον κανονισμό 17.6 που αφορά την πολιτική άμυνα, ασφάλεια και υγεία σε θέματα ασφάλειας προσωπικών αντικειμένων.

Κανένας γονέας / κηδεμόνας δεν απευθύνθηκε στον Σύνδεσμο γονέων και κηδεμόνων, ούτε προέβη σε καταγγελία εις βάρος της Διευθύντριας προφορικώς ή γραπτώς.

Οι οργανωμένοι γονείς βρίσκονται στο πλάι της Διευθύντριας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network