MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καμία ενημέρωση προς τις κυπριακές αρχές για σύλληψη των εκτελεστών Λεωνίδη στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Καμία ενημέρωση προς τις κυπριακές αρχές αναφορικά με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και αναφέρονται στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων στα κατεχόμενα, ως οι δολοφόνοι του Έρνεστ Λεωνίδη, που έπεσε νεκρός από πυρά σε εστιατόριο της περιοχής Γερμασόγειας στη Λεμεσό, στις 8 Φεβρουαρίου, ενώ έτρωγε κάτω από ξύλινο κιόσκι, μαζί με δυο ακόμη πρόσωπα.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, η Δικοινοτική Ομάδα Επαφής για το Έγκλημα δεν έχει επίσημη ενημέρωση αναφορικά με το ζήτημα και ούτε έχει διαβιβάσει επισήμως οποιαδήποτε σχετική πληροφορία προς την Κυπριακή Αστυνομία.

Στα σχετικά δημοσιεύματα, γίνεται μάλιστα αναφορά και στον εντοπισμό οπλισμού που ενδεχομένως να σχετίζεται με την υπόθεση.

Επισημαίνεται πάντως ότι η πληροφορία πως οι εκτελεστές του Λεωνίδη είχαν διαφύγει στα κατεχόμενα μετά τη διάπραξη του εγκλήματος είχε τεθεί ενώπιον των ανακριτών της υπόθεσης από τα πολύ αρχικά στάδια της διερεύνησης.

Για την υπόθεση καταζητούνταν και άλλα πρόσωπα, ενώ τελευταίος είχε φορέσει χειροπέδες σε σχέση με την δολοφονία Λεωνίδη 57χρονος Γεωργιανός, ο οποίος είχε συλληφθεί στη Βουλγαρία και ο οποίος αφέθηκε τελικά ελεύθερος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network