MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καμία ενημέρωση δεν έχει λάβει η Επ. Περιβάλλοντος του Δ. Πάφου για την κοπή δέντρων

Advertisement

Sponsored by exness

Γραπτή δήλωση για την κοπή δέντρων στην Πάφο – Απασχολεί και την Επιτροπή Περιβάλλοντος

H Επιτροπή Δημόσιας Υγείας Περιβάλλοντος και Παραλιών του Δήμου Πάφου και ο πρόεδρος της, δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΣΥ, Γιώργος Δημητριάδης με γραπτή του ανακοίνωση, αναφέρει πως δεν είχαν λάβει οποιαδήποτε ενημέρωση σχετικά με την κοπή των δέντρων επί της Λεωφόρου Ευρώπης.

Advertisement

Όπως αναφέρει ο κ. Δημητριάδης, παρά το γεγονός ότι δεν εξετάζει ακόμη αν ορθά ή όχι έγινε η αποκοπή, είναι πάγια προσωπική του θέση αλλά και της Επιτροπής και έχει εκφρασθεί επανειλημμένα, όπως σημειώνει, ότι πρέπει τουλάχιστον να ενημερώνονται όταν προκύπτει τέτοια σημαντική παρέμβαση στο πράσινο της πόλη.

Προσθέτει, πως το ζήτημα αυτό, θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου και ανάλογα θα απασχολήσει και την Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Είναι πάγια μου τακτική σημειώνει, «να αποφεύγω να τοποθετούμαι, δημόσια, εις αποφυγήν λαϊκισμού, πριν την ολοκλήρωση επίσημης ενημέρωσης για ζητήματα τα οποία προκύπτουν στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Σημειώνεται πως χθες καθιστική διαμαρτυρία μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο Πάφου διοργάνωσε η Πρωτοβουλία πολιτών για φύτευση 100 χιλιάδων δέντρων στην Πάφο, ώστε «να σταλεί ηχηρό μήνυμα δυσαρέσκειας και απογοήτευσης προς την τοπική αρχή για τις πρακτικές που ακολουθεί αναφορικά με το αστικό πράσινο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima