MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καμία εγκληματική ενέργεια για το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε πρόχειρα θαμμένο

Advertisement

Sponsored by exness

Νεότερη ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού πρόχειρα θαμμένου νεκρού εμβρύου σε κοιμητήριο στο Παραλίμνι – Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια – Έχουν ληφθεί καταθέσεις από αρκετά πρόσωπα- Όλα τα νεότερα

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε χθες λίγο μετά τις 4 το απόγευμα από πολίτη, να βρίσκεται πρόχειρα θαμμένο σε σακούλι νάιλον σε κοιμητήριο στο Παραλίμνι.

Advertisement

Όπως πληροφορούμαστε, η Αστυνομία έχει προχωρήσει στη λήψη καταθέσεων από αρκετά πρόσωπα, από το χώρο της κλινικής αλλά και του νεκροταφείου όπου εντοπίστηκε το βρέφος καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι δε τίθεται ζήτημα εγκληματικής ενέργειας.

Επίσης, η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, αφού όπως διαπιστώθηκε από τις αρχές το νεκρό έμβρυο προέκυψε από αποβολή που υπέστη η μητέρα του και ακολούθησε η μεταφορά και ταφή του στο νεκροταφείο στην παρουσία και ιερέα.

Υπενθυμίζεται ότι το νεκρό έμβρυο αντιλήφθηκε πολίτης, δίπλα από τάφο. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, είχε δει κάτι να εξέχει από φρέσκο χώμα και του τράβηξε την προσοχή. Επρόκειτο για σακούλα που όπως διαπίστωσε μέσα υπήρχε ένα νεκρό έμβρυο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο που διαπίστωσαν ότι το έμβρυο δεν ήταν κανονικά θαμμένο και στο σημείο που έπρεπε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network