MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καλύτερη η φετινή σεζόν αλλά… καμιά σύγκριση με προ πανδημίας». Συζήτηση ξανά για χωρητικότητα στα Κέντρα Αναψυχής

Advertisement

Sponsored by exness

Καλύτερη εικόνα το φετινό καλοκαίρι σε σχέση με το περσινό στα Κέντρα Αναψυχής – Επανέρχεται η συζήτηση για εσωτερικούς χώρους – Αναθεώρηση πρωτοκόλλου ζητούν ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής – Ποιοι βρίσκονται σε πιο δυσμενή θέση – Τι λέει στη CyprusTimes, ο ΓΓ του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης

Ελαφρώς καλύτερη η φετινή θερινή σεζόν για τα Κέντρα Αναψυχής σε σχέση με την περσινή, με τους ιδιοκτήτες ωστόσο να εκφράζουν ανησυχίες για το επόμενο διάστημα.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times, ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑΣΙΚΑ, Φάνος Λεβέντης εκτίμησε πως υπήρξε αύξηση του τζίρου, κατά μέσο όρο κατά 10-15% σε σχέση με πέρσι, αριθμοί όμως που απέχουν κατά πολύ από εποχές προ πανδημίας.

Με δεδομένες τις συνθήκες και τα εμπόδια που είχαμε, βαδίζουμε ικανοποιητικά ανέφερε, τόσο αναφορικά με ορεινά όσο και παραλιακά θέρετρα.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον από τους ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τους περιορισμούς και τα μέτρα που συνεχίζουν να υφίστανται σε κλειστούς χώρους, λόγω και της επικείμενης αλλαγής του καιρού κατά την φθινοπωρινή και χειμερινή περίοδο.

«Χρήζει επιτακτικής αναθεώρησης το πρωτόκολλο, κυρίως σε ότι αφορά την χωρητικότητα» τόνισε ο κ. Λεβέντης, σημειώνοντας πως υπάρχουν αρκετά κέντρα που διαθέτουν πολύ μικρούς ή και καθόλου εξωτερικούς χώρους.

Έχει ιδιαίτερη σημασία να αλλάξει σε ποσοστιαίο βαθμό ο περιορισμός στα τετραγωνικά, σημείωσε, λέγοντας ότι από το κίνητρο για εμβολιασμένους θαμώνες ελάχιστοι καρπώθηκαν.

Πρόσθεσε την ίδια στιγμή ότι υπάρχουν ακόμη απορίες αναφορικά με το μέχρι πότε θα γίνονται καταγγελίες για όρθιους θαμώνες, «μέτρο που από την αρχή ήταν άδικο και προκάλεσε προβλήματα σε ιδιοκτήτες, κυρίως σε τουριστικές περιοχές» είπε.

«Εφόσον το επιτρέπουν και οι δείκτες, να αναθεωρήσουμε από κοινού με τον αγαπητό Υπουργό το πρωτόκολλο για να εξασφαλίσουμε πιο ομαλές συνθήκες λειτουργίας» υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης, κάτι που αποτελεί μεγαλύτερη ανάγκη μετά και τις αυξήσεις στις τιμές τις οποίες χαρακτήρισε καταστροφικές. «Όταν τα λειτουργικά σου έξοδα αυξάνονται δεν έχεις πολλές επιλογές» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network