MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καλωσορίζει την πρόταση μεταφοράς της Αρχής Λιμένων στη Λεμεσό το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο

Advertisement

Sponsored by exness

Καλωσορίζει την πρόταση μεταφοράς της Αρχής Λιμένων από τη Λευκωσία στη Λεμεσό το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο – «Η πρόταση αυτή αναγνωρίζει την εμβέλεια και το μέγεθος των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων στη Λεμεσό»

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, ως ο εκπρόσωπος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, χαιρετίζει την πρόταση για τη μεταφορά της έδρας της Αρχής Λιμένων Κύπρου στην πόλη της Λεμεσού.

Advertisement

«Η Λεμεσός αποτελεί τη ναυτιλιακή πρωτεύουσα της Κύπρου και έδρα της Κυπριακής Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, με περισσότερες από 180 ναυτιλιακές και ναυτιλιακά συναφή εταιρείες, να εδρεύουν και να πραγματοποιούν καθημερινά τις επιχειρηματικές διεθνής τους δραστηριότητες» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.

Όπως αναφέρεται, «η πρόταση αυτή αναγνωρίζει την εμβέλεια και το μέγεθος των ναυτιλιακών δραστηριοτήτων στη Λεμεσό. Θεωρείται επομένως μια πολύ λειτουργική πρόταση, καθώς η ταυτόχρονη παρουσία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και Αρχής Λιμένων στη Λεμεσό, θα έχει θετικά αποτελέσματα για ακόμα πιο στενή συνεργασία και περαιτέρω ποιοτικής στήριξης των δραστηριοτήτων της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας».

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα είχε χθες συνάντηση με τον Υπουργό Μεταφορών και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας, η βουλεύτρια του ΔΗΣΥ Φωτεινή Τσιρίδου, εισήγηση της οποίας ήταν η μεταφορά της έδρας της Αρχής Λιμένων από τη Λευκωσία στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network