MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και… αραιή σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Αραιή σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες συνθέτουν το σκηνικό του σημερινού καιρού – Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Επιδεινώνεται αύριο το φαινόμενο της σκόνης – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας αναµένεται να αυξηθούν από την Παρασκευή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν µετά το µεσηµέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά παράλια, στους 26 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αργότερα όµως θα παρατηρούνται τοπικά ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ενδέχεται μεμονωμένη βροχή

Την Παρασκευή και το Σάββατο αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις που θα παρατηρούνται δεν αποκλείεται να δώσουν, κατά διαστήµατα, µεµονωµένη βροχή. Την Κυριακή διαστήµατα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Η θερµοκρασία δε θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές, εκτός από τα δυτικά όπου αναµένεται µικρή άνοδος.

Το Σάββατο η θερµοκρασία θα παραµείνει στα επίπεδα της Παρασκευής, ενώ την Κυριακή αναµένεται γενικά µικρή πτώση.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network