MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καλοκαίρι 2022… Ποιες χώρες μας «στέλνουν» τους περισσότερους τουρίστες

Advertisement

Sponsored by exness

Θετικά μηνύματα για το φετινό καλοκαίρι – Επιστρέφει σε κανονικά επίπεδα ο τουρισμός – Επιστρέφουν και οι Κύπριοι σε ταξίδια και διακοπές εκτός Κύπρου – Τα μέχρι στιγμής δεδομένα από την Hermes Airports

Καλοκαίρι 2022 και μετά από δύο χρόνια πανδημίας και περιορισμών, ο τουρισμός, οι διακοπές και τα ταξίδια φαίνεται να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Advertisement

Ικανοποιητικό είναι το ενδιαφέρον των τουριστών να επισκεφθούν την Κύπρο για τις διακοπές τους, όπως και των Κυπρίων, αντίστοιχα, για να ταξιδέψουν σε χώρες του εξωτερικού, κάτι το οποίο επηρεάστηκε κατά πολύ τελευταία δύο καλοκαίρια.

Οι τουρίστες που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο 

Σχετικά με τον τουρισμό, τα μέχρι στιγμής δεδομένα επιτρέπουν αισιοδοξία, μιας και ήδη αρκετοί είναι αυτοί που έχουν προγραμματίσει το ταξίδι τους για την Κύπρο.

Η Cyprus Times, επικοινώνησε με την Hermes Airports, απ’ όπου μας αναφέρθηκε από ποιες χώρες αναμένεται να καταφθάσουν οι περισσότεροι τουρίστες, ανά σειρά κατάταξης.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα ήδη προγραμματισμένα ταξίδια, το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αυτό που θα μας προσφέρει τον περισσότερο τουρισμό, το φετινό καλοκαίρι. Ακολουθούν η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Γερμανία και η Πολωνία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, η επιβατική κίνηση του μήνα που μας πέρασε, ήταν στο 78.3% του αντίστοιχου μήνα του 2019, χρονιά κατά την οποία καταγράφηκε ρεκόρ επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.

Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία, στα κανονικά τους επίπεδα επιστρέφουν και τα ταξίδια των Κυπρίων προς το εξωτερικό, με την Ελλάδα να παραμένει ο πρώτος και πιο ελκυστικός προορισμός και για το φετινό καλοκαίρι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network