MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καλαθοσφαιρικός αγώνας σε τροχοκάθισμα με μηνύματα για την οδική ασφάλεια (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μηνύματα θέλησης, δύναμης και δίψας για ζωή, αλλά και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη των τροχαίων συγκρούσεων, δόθηκαν το πρωί στην κλειστή αίθουσα αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος» στην Αθηένου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την οδική ασφάλεια.

Advertisement

Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ευγενούς Οδήγησης και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μαθητή Θωμά Ζησίμου, που έχασε τη ζωή του, σε πολύ νεαρή ηλικία, σε τροχαίο δυστύχημα.

screenhunter_6686-mar-22-16-00

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ήταν η Κοινοτική Αστυνόμευση Αθηένου, η Τροχαία Λάρνακας, το Νηπιαγωγείο «Παιδική Πολιτεία Νάγια» και το Κέντρο Λογοθεραπείας «Ακούω – Μιλώ – Επικοινωνώ».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διεξήχθη καλαθοσφαιρικός αγώνας σε τροχοκάθισμα, μεταξύ αθλητών της καλαθοσφαιρικής ομάδας Nicosia Team Rollers. Τη νικήτρια ομάδα, αντιμετώπισαν στη συνέχεια, σε δεύτερο αγώνα, μέλη της Αστυνομίας, οι οποίοι άφησαν για λίγο τα καθήκοντά τους και κάθισαν σε τροχοκάθισμα.

screenhunter_6685-mar-22-16-00

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Ευγενούς Οδήγησης, έχει καθιερωθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, από το 2007. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τη Γαλλία και προέκυψε από τη συνειδητοποίηση ότι οι περισσότερες τροχαίες συγκρούσεις, οφείλονται στην επιθετική συμπεριφορά. Κεντρικό μήνυμα της ημέρας αυτής είναι η ανάγκη να μάθουμε όλοι να μοιραζόμαστε δίκαια τους δημόσιους δρόμους. Στόχος της, να γίνουν οι δρόμοι, ένας χώρος αρμονίας και όχι μια αρένα επιθετικών συμπεριφορών.

Την εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου, παρακολούθησαν πέραν των 200 ατόμων, στην πλειοψηφία τους παιδιά.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal