MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κακοκαιρία με πολλά προβλήματα και ζημιές στα κατεχόμενα… Μέχρι και όχημα κατέληξε στη θάλασσα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Η κακοκαιρία έφερε προβλήματα και στα κατεχόμενα – Ζημιές και κλειστοί δρόμοι – Υπερχείλισε το φράγμα της Μόρφου – Τα νερά παρέσυραν όχημα και κατέληξε στη θάλασσα

Advertisement

Τις περιοχές Μόρφου – Λεύκας και τη χερσόνησο της Καρπασίας επηρέασε περισσότερο το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει από χθες την Κύπρο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το φράγμα της Μόρφου έχει υπερχειλίσει και πολλοί δρόμοι είναι κλειστοί για την κυκλοφορία.

Από το πρωί κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο με ένα άσπρο αυτοκίνητο να βρίσκεται στη θάλασσα στο Καραβοστάσι. Σύμφωνα με ηλεκτρονικά ΜΜΕ, είναι αποτέλεσμα του ότι η λίμνη της Λεύκας έχει υπερχειλίσει και τα νερά πέρασαν μέσα από τη βιομηχανική περιοχή στο Καραβοστάσι για να καταλήξουν στη θάλασσα. Αναφέρεται δε ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν μάλλον εγκαταλελειμμένο.

Οι δυνατοί άνεμοι και η καταιγίδα έχουν καταστρέψει πολλά μαντριά στα χωριά της Καρπασίας, ενώ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η λίμνη της Γαλάτειας έχει υπερχειλίσει.

Εχει υπερχειλίσει και το φράγμα της Μόρφου, με αποτέλεσμα ο κύριος δρόμος Μόρφου – Λευκωσίας στο ύψος που είναι η Κυρά της Μόρφου να είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση να διοχετεύεται μέσω άλλων χωριών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network