MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Χωρίς ηλεκτρισμό διάφορες περιοχές. Πτώσεις δέντρων και τσίγκοι στον αέρα λόγω των σφοδρών ανέμων (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Κακοκαιρία «Ελπίς» – Χωρίς ηλεκτρισμό διάφορές περιοχές – Πτώσεις δέντρων λόγω των ισχυρών ανέμων

Επί ποδός βρίσκονται τα συνεργεία της ΑΗΚ για επίλυση των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στο δίκτυο της Αρχής λόγω των ισχυρών ανέμων.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, ανάφερε πως λόγω των σφοδρών ανέμων και έντονων καιρικών φαινομένων, σημειώθηκαν βλάβες με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας, κυρίως στην Πάφο, στη Λεμεσό και τη Λευκωσία.

Η κυρία Παπαδοπούλου εξήγησε πως «οι βλάβες προκλήθηκαν λόγω πτώσης δέντρων στα καλώδια της ΑΗΚ ή λόγω κλαδιών που έχουν μπλεχτεί στα καλώδια ή λόγω τσίγκων που βρέθηκαν μέσα στα καλώδια, προκαλώντας βραχυκύκλωμα».

Σημείωσε δε, πως τα συνεργεία είναι επί ποδός από ψες και καταβάλλονται προσπάθειες για αποκατάσταση των βλαβών. «Είναι δύσκολο το έργο τους, διότι ειδικά πιο νωρίς ήταν τόσο ισχυροί οι άνεμοι που ήταν δύσκολο και για τους ίδιους να εντοπίσουν το σημείο της βλάβης, να το αποσωνόσουν και να δώσουν εναλλακτική τροφοδοσία σε αυτούς που επηρεάζονται», συμπλήρωσε.

Οι περιοχές που επηρεάζονται:

Επίσης μέλη της Τροχαίας, μαζί με μέλη της Πυροσβεστικής, βρίσκονται επί το έργο, το πρωί της Κυριακής, στην περιοχή Παλλουριώτισσας, Λευκωσία, όπου μετά από πτώση δέντρου, έκλεισε προσωρινά ο δρόμος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network