MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καιρός για βόλτα!

Advertisement

Sponsored by exness

Μέχρι και 33 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα – Από ασθενείς μέχρι και πολύ ισχυροί άνεμοι – Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Το απόγευμα, στα νότια παράλια, θα πνέουν τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη, στα υπήνεμα, αλλά στα προσήνεμα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά, νωρίς το απόγευμα.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network