MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καιρός για παραλία… αλλά με σκόνη στην ατμόσφαιρα

Advertisement

Sponsored by exness

Στους 38 βαθμούς η θερμοκρασία – Αραιή σκόνη παρατηρείται, ατµόσφαιρα – Υποχωρεί από την Τρίτη – Η πρόβλεψη μέχρι την Πέμπτη

Η σχετικά θερµή αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή σταδιακά υποχωρεί από αύριο. Η αραιή σκόνη που παρατηρείται, κυρίως στη µέση, ατµόσφαιρα υποχωρεί από την Τρίτη ωστόσο επανεµφάνισή της αναµένεται από το βράδυ της Τετάρτης.

Advertisement

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά και νότια ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά από το µεσηµέρι και µετά στα δυτικά και νοτιοδυτικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη και παροδικά το απόγευµα, στα δυτικά και νότια, µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και στα ανατολικά παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρείται κατά διαστήµατα χαµηλή νέφωση. Τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά, κυρίως στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νοτιοανατολικά, πολύ πιθανό να παρατηρείται τις αυγινές κυρίως ώρες αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τρίτη και µη αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη και την Πέµπτη, για να κυµανθεί κοντά αλλά λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network