MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καιρός για δίλημμα… Κάλπη ή παραλία;

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα, αυξημένες νεφώσεις και… ψηλές θερμοκρασίες – Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου – Χειμωνιάζει για λίγο αύριο

Advertisement

Σήµερα, περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται παροδικά µε αυξηµένες νεφώσεις στη µέση ατµόσφαιρα, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες, ελαφρές κυρίως βροχές, ιδαίτερα το πρωί. Στην ατµόσφαιρα, αναµένεται να παρατηρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, σταδιακά όµως θα παρατηρηθούν τοπικά αυξηµένες, χαµηλές κυρίως, νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα νότια και δυτικά παράλια, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, σταδιακά όµως στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια παράλια, θα καταστεί λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ενδέχεται και… καταιγίδα

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται µεµονωµένη καταιγίδα.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά µετά το µεσηµέρι θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση τη ∆ευτέρα, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network