MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Kαιρός: Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας… Πότε αναμένονται βροχές

Advertisement

Sponsored by exness

Εποχική χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή – Στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό- Αναμένονται βροχές  την Κυριακή 

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αλλά στα δυτικά θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Το πρωί αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη, κυρίως κοντά στα παράλια, που σταδιακά θα διαλυθεί. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα νότια το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα το απόγευµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 38 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 30 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις και αργότερα αραιή οµίχλη, κυρίως κοντά στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, στα προσήνεµα αλλά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και καταιγίδα, στα ορεινά ή και το εσωτερικό.

Την Κυριακή, το πρωί ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στα ορεινά, το εσωτερικό και πιθανό στα νοτιοδυτικά και τα δυτικά παράλια. Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις το απόγευµα, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση µέχρι την Κυριακή, ενώ την ∆ευτέρα θα παραµείνει στα ίδια επίπεδα, για να κυµανθεί γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal