MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κάηκε στην προσπάθεια της να καψαλίσει χόρτα… Τραγωδία στο Τσέρι

Advertisement

Sponsored by exness

Καψάλιζε χόρτα όπως όλα δείχνουν η άτυχη Ελένης Αλεξάνδρου που βρέθηκε απανθρακωμένη σε χωράφι πλησίον της οικίας του γιου της στο Τσέρι – Απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας η Αστυνομία – Η νεκροτομή θα ρίξει φως σε σχέση με τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της

Advertisement

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σε μια προσπάθεια να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Ελένη Αλεξάνδρου, το πτώμα της οποίας εντοπίστηκε το πρωί απανθρακωμένο από πυροσβέστες, που έσπευσαν για να κατασβήσουν φωτιά που ξέσπασε σε χωράφι στην περιοχή Τσερίου.

Με το που εντοπίστηκε το πτώμα, ενημερώθηκε η Αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας έσπευσαν στην περιοχή και απέκλεισαν το σημείο για επιτόπιες εξετάσεις.

Στη σκηνή μετέβη για αυτοψία και ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Από τις έρευνες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ενώπιον των αρχών υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι η άτυχη γυναίκα επιχειρούσε να καψαλίσει χόρτα, εντός της αυλής και γύρω από την οικία του γιου της, όταν ξέσπασε η φωτιά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχασε τη ζωή της στην προσπάθεια της να περιορίσει τις φλόγες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πρόκειται 67χρονη Ελληνοκύπρια από το Τσέρι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στη σκηνή συνεχίζονται. Τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΤΟ ΒΑΡΟΣ

ShootandGoal